Birgün daha geçti sensiz yine yoksun! İçimdeki çocuğu hayallerimi umutlarımı da peşinden sürükledin... Sen diye kimsesiz özlemlere kahreden kederlere sarıldım... Hasreti yüreğime yalnızlığı sırtıma yükleyerek olmayan gücümle düşe kalka gidiyorum işte...
Bak yoksun işte yoksun! Yenilgim zil takıp oynuyor karşımda... Hani her bakışında doğan güneşindi gözlerim hani bakmaya doyamazdın ya gözlerime... Hani bahar çiçeklerindi saçlarım koklamaya kıyamadığın... Hani ölümsüzdü aşk vazgeçilmezdi bu sevda?
Şimdi mevsim hazan mevsimi... Kuşlar artık ötmüyor. Ümitlerim sessiz ihanet kurşunu yemiş sevdam ve ben kimsesiz... Haydi anlat bana! Bu yalnızlığımla bu çaresizliğimle ihanet kurşunuyla vurduğun sevdamla esen rüzgarın kanatlarına mı yoksa yağan yağmura mı sığınayım?
Susma söyle! Yaşanmamış sevdamı ve kendimi nasıl avutayım?
Birgün sevgini haykırmak isterse dilin hani bazen kelimeler yetersiz kalır ya işte ben oradayım... Azap veriyor artık senden bahseden bütün şarkı sözleri sözlerilar... Her seferinde yaralıyor her seferinde kahrediyor duyduğum sevda şiirleri... Yüreğim ağlıyor yağmura inat... Sevdam çılgınca esiyor rüzgara nispet... Yaralı sevdam haykırırken sensizliğe En acısı ; yokluğunda seni sevmek.
Dokunmak İsteyip....
.................Dokunamadığım Sen...
Görmek İsteyip ...
..............Göremediğim Sen...
Konuşmak İsteyip....
....................Konuşamadığım Sen...
Nefret Etmek istediğimm..
.........................Nefret Edemediğim Sen..
Sevmek İsteyip...
...................Sevemediğim Sen.....
Susmak isteyip...
...................Susamadığım Sen....
Sabahsız Gecelerde Koynunda Yatmak isteyip..
........................Yatamadığım Sennn.....
Nefesini Nefesimde Hissetmek isteyip.
..........................................Asla Hissedemiyeceğim Yine SEN...