Damar secmeler 2 1. Zeki Erdem- Almanya Geceleri 2. Volkan Konak- Ben Seni Sevdügümü 3. Mahsum Kirmizigül- Bu Sevda Bitmez 4. Metin Sentürk- Canim Yaniyor 5. Mustafa Oruc- Birak Bos Kalsin Elim 6. Mechul Sarkici- Ay Degil Mevsim Degil 7. Müslüm Gürses- Hasret Rüzgarlari 8. Mustafa Ugur- Ölmem mi 9. Selahattin Özdemir- Mutlu ol Yeter 10. Selami Sahin- Mümkün Degil 11. Selda Bagcan- Beni Unutma 12. Sinan Zorbey- Yanmis bir Yürek Bar 13. Sinan Özen- Sigaramin Dumani Sen 14. Mine Kosan- Yalnizim 15. Yilmaz Morgül- Kolay Degil 16. Yusuf Harputlu- Zalim 17. Semih Koc- Yüregimi Ver 18. Yildiz Tilbe- Sevemedim Ayriligi 19. Zihni Cinan- Isteksiz Gelin 20. Orhan Gencebay- Ziyankar 21. Ömer Danis- O Kendini Biliyor 22. Ümit Besen- Imkansiz 23. Ferdi Tayfur- Merak Etme Sen 24. Ayse Mine- Mahkeme 25. Azeri Kizi Günel- Dayanamam 26. Baha- Bosver Üzülme 27. Herem- Bari Sen Vurma 28. Berdan Mardini- Iki Oda Bir Salon 29. Ceylan-Aralarda 30. Emrah-Götür Beni Gittigin Yere 31. Esengül- That Gurmussun Kalbime 32. Fahrettin Karaardinc- Bahti Karayim 33. Ferdi Tayfur- Bu Bana Yeter 34. Hakan Altun- Nefesimsin 35. Ilhan Sesen- Sarilinca Sana 36. Mahmut Tuncer- Bagrimda Bir Ates 37. Ibrahim Tatlises&Mahmut Tuncer- Bileydim 38. Metin Sentürk- Hersey Yalan Olmus 39. Meyhanelerde Aksam 3- Felek 40. Muazzez Abaci- Söyleme Bilmesinler 41. Müslüm Gürses- Uyanma Zamani 42. Rafet El Roman- Gönül Yarasi 43. Sabahat Akkiraz-Kinali Kar 44. Soundtrack-Carsambayi Sel Aldi 45. Ugur Arslan- Karagümrük Yaniyor 46. Vahdet Vural- Ölüyorum Kederimden 47. Zafer Peker- Sensiz Sabah Olmuyor [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]