Dostum Co-Admin
Mesaj Sayısı : 460 Tecrübe : 898 Teşekkür Almış : 10 Kayıt tarihi : 08/11/09
| Konu: Gönül Akkor [ Albümleri ] C.tesi Ocak 02, 2010 1:55 pm | |
| Gönül Akkor Gönül Akkor - Beterin Beteri Var 1976 Askima Layik Degilsin Ayyas Beterin Beteri Var Deli Deli Deli Gibi Sevdim Gel Arkadas Olalim Kemanci Kul Degil Ates Toprak Yeter Ki Gel [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Gönül Akkor - Askimiza Agliyorum 1990 Allah Icin Askimiza Agliyorum Boyle Bitmesin Cocuk Oldum Dokunmayin Gul Ali Her Sabah Her Seher Imkansiz Mahzun Nereye Gidiyorum Son Bir Defa Yalnizlik Sokaklari [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Gönül Akkor - Iciyorsam Sebebi Var 1979 Affet Beni Aldirma Gonul El Uzatsam Ellerine Gunah Bende Kusur Bende Gunahkar Olmadan Haram Olsun Iciyorsam Sebebi Var Iste Seni Seven Benim Su Ekmek Gibi Yalanci [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Gönül Akkor - Bana Sen Gerek Ask Bu Degil Mi Ask Kapisi Bana Sen Gerek Bir Gun Darilip Bir Gun Barisma Cicekler Yasta Dom Dom Kursunu Kadehi Siseyi Kirarim Sarap Koy Kadehime Sarkilar Yazdim Sana Sensizlige Alisamadim Ya Sen Git Ya Ben Yasimi Sormayin [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|