KaPtaN Baskan
Mesaj Sayısı : 891 Tecrübe : 2013 Teşekkür Almış : 15 Kayıt tarihi : 01/10/09 Yaş : 48 Nerden : :)
| Konu: Nilgül Full Albümleri Perş. Ocak 21, 2010 2:17 am | |
| Nilgul- Aglama Nilgul- Allah Korusun Nilgul- Bu Gece Nilgul- Giderim Nilgul- Halimi Sorma Nilgul- Kavusacagiz Nilgul- Nafile Nilgul- Sende Ben Yok Nilgul- Yollara Dustum Nilgul- Yuregimi Eller Dagladi [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Nilgül - 01-DUY BENİ Nilgül - 02-GÜLLER SOLDU Nilgül - 03-ARABAESK GÜNLER Nilgül - 04-ALEM Nilgül - 05-SARHOŞ GİBİYİM Nilgül - 06-HANİ HERŞEYDİM Nilgül - 07-KARA SEVDA Nilgül - 08-YILLAR Nilgül - 09-SON GÜNLERDE Nilgül - 10-GEL EFENDİM Nilgül - 11-YANAYIM MI Nilgül - 12-YAN KALBİM YAN [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Nilgül - Diken Dökseler Nilgül - Geçmesin Günümüz Sevgilim Yasla Nilgül - Gel Gör Nilgül - Pervane Nilgül - Pışpışla Nilgül - Söze Nasıl Başlamalı Nilgül - Taşıyamadım Nilgül - Yapraklarım Nilgül - Yıllar Sonra Nilgül - Konusamiyorum [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Nilgül - 01 Nar-i Ask Nilgül - 02 Yazimi Kisa Cevirdin Nilgül - 03 Sen Nilgül - 04 Masal Nilgül - 05 Benim Olsan Nilgül - 06 Sevda Yalan Nilgül - 07 Nar-i Ask (akustik) Nilgül - 08 Yuzlesme Nilgül - 09 Birakma Nilgül - 10 Deli Kiz Nilgül - 11 Deva Bulmasin Nilgül - 12 Kahramanim Nilgül - 13 Son Perde Nilgül - 14 Sen (RemiX [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|