Baskentli Kara Murat - Kirgin Gönlüm Savas Yildiray - Allah Korkusu Emir Bozdogan - Ayrilmakmi Gerekirdi Mehmet Kayik - Kaldi Yarina (Album Version) Mechul Sanatci - Sakin Bana Dokunma Coskun Direk - Lanet Olsun Kiya - Vicdansiz Mamakli Musa - Sevin Böyle Taner Olgun - Sabaha kadar Güdüllü Ergün - Gelin Eyledim [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
|Karışık Damar Albüm 3|
Mehmet Kilic - Ayrildik Sinan Saydam - Gönül Dagi Erdal Merdan - Dayanamirem Engin Cavdar - Yükselem Derdimi Halil Erkal - Beyaz Gelinlik Anonim - Kendim Ettim Halit Arapoglu - Sabah oldu Aysem Ersoy Savas - Kaderim Kader Olsaydi Emir Bozbogan - Hele Nenni Ankarali Karamurat - Usandim [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
|Karışık Damar Albüm 4|
Fuat Özok - Al Yazmali Mustafa Lal - Dost Kaldimi Orhan Ölmez - Kurusa Fidanim Güler Isik - Ele Eyvah Tunay Cöke - Bi Care Gönül Murat Karaca - Yar Yanimda Olmayinca Ersoy Savas - Eminem Dursun Aktürk - Sensiz Yasiyorum Sanma Ankarali Namik - Atek's Mix 2005 Asik Gülfani - Olsunda Gör [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
|Karışık Damar Albüm 5|
Dursun Aktürk- Sensiz Yasiyorum Sanma(Live) Besim Bal - Yagma Yagmur Ahmet Tuncer - Sana Olan Sendamdadir Emir Bozdogan - Insallah Ali Osman Sahin - Degme Doktor Murat Can - Yaram Cok Derin Ersoy Savas - Kaldi Yarina Ankarali Namik - Kafam Bozuk Bülent Gökce - Gittigin O Yollar Ali Yildiz - Bu Kadin Neden Agliyor [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
|Karışık Damar Albüm 6|
Neset Celebi - Bizim Elller Murat Karaca - Gönül Dagima Ismail Kacmaz - Beyaz Giyme Besim Bal - Nazli Nazli Kadir Demirtas - Hele Nenni Ali Manaz - Git Güle Güle Hakan Akgun - Zorunami Gitti Unal Kaya - Aklimdan Cikmiyon DJ Volkan Uygurtas - Sildim Seni Kalbimden Ali Osman Sahin - Gel Dostum Icelim [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
|Karışık Damar Albüm 7|
Taner Olgun - Gel Aysem (Ateks Version) Salih Elcin - Yare Gidem Elmadagli Adnan - Basaramadim Veysel Saygili - Garip Kulum Kazanli Volkan - Git Güle Güle Ercan Bilen - Insallah Omer Sahin - Caresi Yokmu Ali Manaz - Deli Gönül Hakan Bozdag - Yalan Dünya Gülagacli Nihat - Telli Turnam [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
|Karışık Damar Albüm 8|
Veysel Saygili - Arabaya Bindimde Öksüz Mustafa - Sen Yoksun Diye Emrah Demir - Sende Kaldi Yüregim Necati Coskunses - Ben Korkarim Seckin Cicek - Be Gülüm Ersoy Savas - Halil Baskentli Erdal - Sokak Kadini Bülent Kuskulu - Aysem Elmadagli Adnan - Sarhos Taner Olgun - Sevdaya Düseli [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
|Karışık Damar Albüm 9|
Anonim – Sarhos Besim Bal - Bagisla Beni Ziya Dalkilic - Aksam Günesi Emrah Demir - Seven Olmaz Ki Ahmet Kurt - Gözlerime Bi Bak Hele Taner Olgun – Mihrican Aytac Ankara - Sivas Caddesi Ömer Capar - Iki Gözüm Öksüz Mustafa - Hata Ettim Elmadagli Adnan - Ic Benim Icin [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
|Karışık Damar Albüm 10|
Dilber Ay - Hata Benim (Barak Version) Yusuf Gül - Sen Degil Cengiz Yilmaz - Leyli Leyli Ayasli Serhat - Özür Diliyorum Veysel Saygili - Özledim Fatih Yesilgül - Yalnizim Emrah Demir - Söyleyemedim Ugur Karakus - Kaldi Yarina (Pilot Kayit) Elmadagli Adnan - Canim Benim Elmadagim [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Yeliz_80 uye
Mesaj Sayısı : 7 Tecrübe : 13 Teşekkür Almış : 0 Kayıt tarihi : 18/04/11 Yaş : 44 Nerden : Ankara
Ve Aleykum Selam Oncelkle Hos Heldin Elbete Yardimci oluruz simdi ilk ''INDIR''e Tikla Sonra Acilan Sayfa da Bi Kac Sn Ye Bekleyin Yukarda Sagda ''SKIP AD''Yaziyo Ona Tikla Sonra Acilan Pencerede asagida sag Slow Downlod ona tikla sonra verilen sureyi bekle ve inmeye baslar Insallah Yardimci Olmusumdur Kolay Gelsin Iyi Gunlerde Dinlemei Dilerim
Yeliz_80 uye
Mesaj Sayısı : 7 Tecrübe : 13 Teşekkür Almış : 0 Kayıt tarihi : 18/04/11 Yaş : 44 Nerden : Ankara