KaPtaN Baskan
Mesaj Sayısı : 891 Tecrübe : 2013 Teşekkür Almış : 15 Kayıt tarihi : 01/10/09 Yaş : 48 Nerden : :)
| Konu: Murat Gogebakan FULL ALBUM Cuma Ara. 04, 2009 3:52 am | |
| Murat Gogebakan - Sevgiliye(2007) Ask Ayrilmam Bu ne Dunya Kardesim Ellerin Cekip Benden Gozlerim Kara Yarim Gulbembe Guz Yapraklari Sen Yoktun Sevdim CD 1[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Murat Gögebakan - Ben Sana Asik Oldum[1997] Cagrisa Karagozlum Ben Sana Asik Oldum Oyle Ki Hasretimsin Bahar Yagmurlari Selvi Boylum Yedin Beni Ah Omrum Icimdeki Kavga Gafil Gezme Saskin CD 2[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Murat Gögebakan - Sana Olan Aşkım Şahit Sana Olan Askim Sahit Bir Sonbahar Goncasi Gozleri Deniz Kokan Yarim Unutmadim Yakti Beni itiraf Ediyorum Gonul Sen Kadar Sultanim CD 3[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Murat Gögebakan - Tek Sucum Seni Sevmekmis[1999] Seninle Hayal Kurmayacagim Göc Anlasana Tek Sucum Seni Sevmekmis Bir Sen Kaldin Gardiyan Simdi Dön Bana Ve Olum Malabadi Capkin CD 4[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Murat Gögebakan - Ay Yüzlüm[2002] Ağlarım Ayyüzlüm Bugün Gitme İşte Öyle Sevdim Seni Keşke Tanımasadım Seni Namus Belası Naze Turnalar Vazgeçilmiyor CD 5[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Murat Gögebakan - Merhaba[2000] Merhaba Geceler Korkirem Yemininmi Var Sevda Turkusu Gitme Turnam YAR Aglarsa Anam Aglar Erenler Sofrasi Yekte CD 6[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Murat Gögebakan - Sen Rahatına Bak Sen Rahatına Bak Unuturmuyum Seni Dert Etme Seni Sana Bıraktım Vefasız Kara Sevda Vay Bana Unut Vallahi Görmedim Çağrı CD 7[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Murat Gögebakan - YARALI 2023 BU AŞKIN SONUNDA DİĞER YARİM DUY BENİ EFSANE KARANFİL KOKAN YARİM ÖLMEYE GELDİM SELVİ BOYLUM SENİNLE İLK DEFA VE SEN GİDİYORSUN YARALI CD 8[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]E&G | |
|