KaPtaN Baskan
Mesaj Sayısı : 891 Tecrübe : 2013 Teşekkür Almış : 15 Kayıt tarihi : 01/10/09 Yaş : 48 Nerden : :)
| Konu: Cansever {6 FuLL ALBüM} C.tesi Ocak 23, 2010 1:23 pm | |
| CD-1 Cemalim Deme Deme Durdurun Dünyayı Ekmeği Kazanmak Zor Kışlalar Doldu Bugün Nazlı Yarim Potpori Sen Ağlama Şehidin Mektubu Yar Yüce Dağ Başında [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] CD-2 Hırsımdan Yaşıyorum Unutacağım Aman Tesadüf Aşklar Bıktım Hala Seviyorum Davacıyım Dön Gayrı Sevdalandım Sen Adam Olmazsın [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] CD-3 Yollara Düştüm Bitmiyor Ruhumda Haykırışların Ben Böyle Yaşamak Zorundayım Dostlarım Nerede Sen Yargıç Ben Mahkum Gidiyor İşte Özüm Toprak Aklım Sende Ağlayamam Ki [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] CD-4 Aşkım Yaram Kalmasın Derman Ol Durup Dururken Kara Çadır Meçhul Olmaz Olsun Uzat Bana Ellerini Yara Benim Yeni Aşk [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] CD-5 Duman Oldum Yar Oy Nöbetteyim Sen Varya Sen Boşuna Yollara Bakıp Bekleme Bu Aşkı Yaşayalım Zalim Felek Bitermi Ola Seni Gidi Çapkın Ağlayamam Ki [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] CD-6 Aldanma Çocuksu Eller Aldı Zalim Sevmek Terketmek Ne Kadar Koaly Acıların Kadın Canım Dediklerim Bu Şehirde Yaşanmaz Ağla Gözbebeğim Sevgilim [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|