Melek-Yuzlum ask pinari 'nin melek yuzlusu
Cinsiyet :
Mesaj Sayısı : 363 Tecrübe : 664 Teşekkür Almış : 26 Kayıt tarihi : 21/11/09
| Konu: Hamsi Kusu Tarifi"""" Cuma Mart 05, 2010 12:21 am | |
| Malzemeler Hamsi(kılcıkları ayıklanacak) Kuru soğan Maydanoz Yumurta Un, galeta unu Hazırlanışı İç harcı:kuru soğan küçük küçük doğranır tuzla ovulup maydanoz ilave edilir.kılçıkları ayıklanmış hamsi avuç içine alınır,diğer hamsi hafif üstüne gelecek şekilde yanına koyulur.üzerine soğanlı harç onun üzerine de bir hamsi koyularak avuç sıkıca kapatılır.hamsilerin birbirine iyice yapışması sağlanır.hamsiler önce una bulanır,sonra çırpılmış yumurtaya en son galeta ununa bulanarak yağda kızartılır.ben fırında pişirdim.beğendim,tercih size kalmış. AFIYET OLSUN | |
|
Dostum Co-Admin
Cinsiyet :
Mesaj Sayısı : 460 Tecrübe : 898 Teşekkür Almış : 10 Kayıt tarihi : 08/11/09
| Konu: Geri: Hamsi Kusu Tarifi"""" Cuma Mart 05, 2010 8:28 pm | |
| | |
|
KaPtaN Baskan
Cinsiyet :
Mesaj Sayısı : 891 Tecrübe : 2013 Teşekkür Almış : 15 Kayıt tarihi : 01/10/09 Yaş : 48 Nerden : :)
| Konu: Geri: Hamsi Kusu Tarifi"""" Cuma Mart 05, 2010 8:38 pm | |
| IYI DE BI SEY EKSIK LIMONU KOMAYA UNUTMUSUN HEP BEN MI OGRETECEM HEM BI DAHA FAZLA DOLDUR O KADAR PINTI OLMA 4 TANE KIME YETER ) ) ) ) | |
|
Melek-Yuzlum ask pinari 'nin melek yuzlusu
Cinsiyet :
Mesaj Sayısı : 363 Tecrübe : 664 Teşekkür Almış : 26 Kayıt tarihi : 21/11/09
| Konu: Geri: Hamsi Kusu Tarifi"""" Cuma Mart 05, 2010 8:50 pm | |
| | |
|